دریافت قیمت نقاشی ساختمان

همه چیز درباره شغل نقاشی ساختمان

هر آنچه در مورد نقاشی ساختمان می خواهید بدانید

نقاشی ساختمان مانند هر حرفه دیگر پیچیدگی ها و فوت و فن های خاص خودش را دارد. هنر نقاشی ساختمان همگام با پیشرفت علم و تکنولوژی به سمت به روز شدن سوق پیدا کرده است و دیگر مانند گذشته یک حرفه ساده و پیش پا افتاده تلقی نمی شود. رنگ ها، ابزارآلات و تکنیک های پیشرفته ای که به نقاشی ساختمان راه یافته، این حرفه را دچار تحولات و ظرافت های ویژه ای کرده است که فقط افرادی که به صورت تخصصی مهارت های لازم را کسب کرده اند قادرند به خوبی از ابزارآلات مخصوص و تکنیک های مربوط به نقاشی ساختمان استفاده کنند. اگر مایلید با نقاشی ساختمان و ظرافت های آن بیشتر آشنا شوید ما را تا پایان همراهی کنید.

آشنایی با شغل نقاشی ساختمان

آشنایی با شغل و مهارت های نقاش و دکوراتور

نقاش ساختمان به کسی اطلاق می شود که شناخت کافی به تمام اصول کار نقاشی ساختمان داشته باشد و مهارت های مربوط به این حرفه را کسب کرده باشد. نقاش ساختمان باید بتواند از عهده نقشه خوانی ، اندازه گیری و محاسبه برآورد میزان رنگ و مواد مورد نیاز، ساختن بتونه و بتونه کاری، ساختن گچ و کشیدن گچ زنده و کشته ، آماده سازی سطوح و هر نوع کار و ریزه کاری مربوط به نقاشی ساختمان به خوبی بر بیاید. یک نقاش حرفه ای ساختمان می تواند علاوه بر اجرای رنگ آمیزی یک دکوراتور خوب نیز باشد تا بتواند متقاضیان را در انتخاب رنگ  و طرح و سبک های نقاشی ساختمان و اصول هماهنگی آن با بخش های مختلف داخلی راهنمایی کند. یک نقاش و دکوراتور حرفه ای لازم است توانایی بالایی در مدیریت داشته باشد تا بتواند تیم، اکیپ اجرایی، همینطور مدت زمان کار و کیفیت کار را تحت نظارت داشته باشد. داشتن ذوق هنری، شناخت کامل نسبت به رنگ ها و توانایی انجام کار با دقت و حوصله زیادو توجه به جزئیات از دیگر مهارت هایی است که  یک نقاش و دکوراتور باید به آن بپردازد.

مهارت هایی که یک نقاش ساختمان باید داشته باشد عبارتند از اندازه گیری سطوح برای تخمین میزان رنگ و وسایل مورد نیاز، کندن رنگ یا پوشش قدیمی سطوح، پرکردن سوراخ ها و ترک ها و کاملا صاف کردن سطوح به کمک بتونه کاری و گچ کاری، زدن رنگ آستری، آشنایی به اصول ترکیب رنگ های مختلف برای رسیدن به رنگ مورد نظر و رنگ کردن نهایی کار. یک نقاش حرفه ای باید تمامی مراحل نقاشی ساختمان را با دقت و ظرافت کامل انجام دهد چرا که هر نوع بی دقتی و خطا باعث دوباره کاری و صرف وقت و هزینه اضافی می شود.

دکوراتور باید دوره های مربوط به طراحی داخلی را داشته باشد و برای گذراندن این دوره ها نیاز به تحصیلات استاندار نیست. همین قدر که یک دکوراتور  با زیباشناسی وطراحی آشنا باشدو اجناس مورد نیاز مربوط به طراحی و زیبا شناسی را بشناسد و به طراحی دیوارها وبرخی لوازم بپردازد می توان برای ایجاد وخلق فضای جدید و خارق العاده روی این افراد حساب کنید.

 

چگونه یک شاگرد نقاش شویم؟

قبل از اینکه حرفه نقاشی ساختمان را به عنوان شغل مورد نظر خود انتخاب کنید باید اطلاعات کافی در این زمینه را کسب کنید و سپس وارد این حرفه شوید. برای شروع بهتر است مدتی به عنوان دستیار در کنار یک نقاش ساختمان حرفه ای شروع به کار کنید تا با همه فوت و فن های این حرفه آشنا شوید و هم اینکه میزان علاقه و توانایی خود را برای وارد شدن به این شغل بسنجید. همچنین می توانید در دوره های آموزش نقاشی ساختمان که در آموزشگاه های دولتی و آزاد زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای برگزار می شود شرکت کنید. اما برای اینکه یک نقاش حرفه ای شوید لازم است در این زمینه تجربه کافی را در کنار اساتید این حرفه بدست آورید.

ابزار نقاشی ساختمان

ابزار و لوازم نقاشی ساختمان و تزیین

نقاش ساختمان علاوه بر داشتن مهارت کافی نیاز به ابزاری برای شروع کار دارد. ابزار اولیه و ضروری نقاشی ساختمان عبارتند از: قلم مو، غلتک، تخته بتونه، نردبان،  کاردک ،لیسه، متر و سنباده. خوشبختانه این ابزار نیاز به سرمایه چندانی ندارد و فرد نقاش به راحتی می تواند این ابزار را تهیه و کار خود را آغاز کند. اما ابزار تزیین که یک دکوراتور از آن استفاده می کند متفاوت است.

 

ساعت کار نقاش ساختمان

ساعت کار نقاشان ساختمان به سفارش مشتری و نوع کار بستگی دارد. هنگامی که نقاش ساختمان اجرای کاری را بر عهده می گیرد معمولا به طور تمام وقت و حتی روزهای تعطیل سرکار خود حضور دارند و بدون دلیل بین کار خود وقفه ایجاد نمی کنند تا بموقع پروژه نقاشی ساختمان را به اتمام برسانند.

 

تیم های نقاشی ساختمان و تزیین داخلی

اگر قصد دارید در محیط زندگی خود تغییرات اساسی ایجاد کنید، نقاشی ساختمان و تغییر دکوراسیون ایده بسیار مناسبی است. با پرس و جو از اطرافیان و یا از طریق اینترنت می توانید شرکت های معتبر نقاشی ساختمان و دکوراسیون داخلی را جستجو کنید . تیم های نقاشی ساختمان و تزیین دکوراسیون، انواع خدمات خود را همراه با تصاویری از نمونه های اجرا شده توسط اساتید این حرفه در صفحات مجازی ارائه می دهند که شما می توانید بعد از مشاهده وبررسی سوابق آنان اطلاعات لازم در خصوص نحوه کار، مدارک و مهارت نقاشان حرفه ای بدست آورید و انتخاب خود را با اطمینان انجام دهید. یک نقاش حرفه ای باید  کارهایی مثل زیرسازی ، آماده سازی وتمام تمیزکاری ها را به عهده بگیرد و یک ضمانت نامه کتبی به مشتری بدهد تا در صورت عدم رضایت تمام ضعف های کار را اصلاح خواهد کرد. همچنین باید تمام هزینه های اجرا و مصالح مصرفی را به طور واضح برای شما مشخص کند.

 

کارهایی که یک نقاش انجام می دهد

وقتی از بیرون به کار دیگران نگاه می کنیم معمولا قسمت های خوب آن شغل و حرفه (مثل درآمد خوب، راحتی، سادگی کار و موارد دیگر) در تصورمان برجسته و پر رنگ جلوه می کنند اما سختی، دردسر، مهارت های لازم و غیره، کمتر به چشممان می آید و گمان می کنیم دیگران به راحتی در حال پول درآوردن هستند و فقط شغل خودمان سخت و ملال آور است. نقاشی ساختمان هم یکی از آن شغل هایی است که در ظاهر خیلی راحت است و نیاز به مهارت خاصی برای آن دیده نمی شود. اما این مساله تا وقتی صادق است که خودمان از نزدیک اینکاررا تجربه نکرده باشیم. البته نقاشی و رنگ آمیزی ساده در و دیوار را تقریبا هر فرد عادی می تواند با کمی پرس و جو و سرچ کردن در اینترنت انجام دهد اما مطمئنا نمی تواند کار را مانند یک نقاش حرفه ای تمیز و بدون ایراد در آورد. گذشته از آن نقاشی ساختمان در حال حاضر با استفاده از ابزارآلات و تکنیک های جدید بسیار پیچیده و حرفه ای تر شده است و فقط یک فرد با تجربه ونقاش حرفه ای می تواند از پس ظرافت های کار بربیاید.

وظایف نقاش حرفه ای

نقاش حرفه ای به خوبی می داند که چطور باید متراژ دیوارهای هر اتاق را محاسبه کند و میزان رنگ مصرفی را درست برآورد کند. از طرفی رنگ های فرعی و متعددی که امروزه بسیار پرطرفدار هستند در بازار یافت نمی شوند و فقط با ترکیب رنگ های اصلی بدست می آیند که این کار دقت بسیار بالایی می طلبد و فقط نقاشان با تجربه می دانند که از ترکیب چه رنگ هایی می شود رنگ مورد نظر را بدست می آید و لازم است به درستی با اصول ترکیب رنگ آشنایی داشته باشد چرا که اگر فقط چند قطره رنگ کم یا زیاد شود به رنگ مورد نظر نمی رسد و کل کار از بین می رود.

یک نقاش با ابزارآلات جدید حرفه آشنایی دارد و قلق استفاده از آن ها را می داند. همچنین به مشاغل دیگری مثل گچ کاری و کاشی کاری و حتی طراحی دکوراسیون هم واقف است و لازم است از این مهارت ها هم در کارش بهره بگیرد. نقاش برای اینکه کار نقاشی ساختمان تمیز و بی نقص از آب در بیاورد قبل از شروع کار درز ها و سوراخ های دیوارها را با گچ و یا بتونه پر می کند تا سطح مورد نظر صاف و یکدست شود سپس اگر دیوارها قبلا رنگ آمیزی شده باشند با سنباده دیوارها را زخمی می کند تا رنگ به خوبی روی دیوار بشیند، بعد از آن رنگ آستری را میزند(گاهی لازم است یک دیوار چند دست رنگ آمیزی شود ). در مرحله پایانی رنگ نهایی را اجرا می کند. ناگفته نماند انجام تمام این کارها نیازمند دقت وظرافت است و چه بسا در خلال کار نیاز به استفاده از فوت و فن های دیگری احساس شود که فقط یک نقاش می تواند برای آن چاره ای بیابد.کار نقاشی ساختمان به راحتی آنچه در اینجا گفته شد انجام نمی پذیرد و ساعت ها زمان باید صرف شود تا کاری تمیز و بی نقص اجرا شود.

 

دوره های نقاشی و دکوراتور

بعد از اتمام کار ساخت و ساز ساختمان نوبت به نازک کاری و ظرافت های داخلی می رسد. نقاشی ساختمان از آن مشاغلی است که در تغییر فضای داخلی نقش مهمی دارد. رنگ آمیزی و تزیین دکوراسیون هر خانه گویای شخصیت فرد است و استفاده از رنگ ها و تزییناتی که برای دکور به کار گرفته می شود در روحیه افراد بسیار تاثیر گذار است. این روزها بازار تغییر فضای داخلی و دکوراسیون منزل بسیار پر رونق است. هر فرد علاقه مند به این مشاغل می تواند به راحتی در مدت زمان نه چندان طولانی با شرکت در دوره های مربوط به این دو رشته مهارت های لازم در این زمینه ها را بدست آورد و از این راه کسب درآمدکند.

علاقه مندان به حرفه نقاشی ساختمان و دکوراسیون داخلی می توانند در آموزشگاه های زیر نظر استاید حرفه ای ثبت نام کنند و پس از گذراندن این دوره ها با ظرافت های کار نقاشی و دکوراسیون آشنا شوند. شرکت در این دوره ها به داشتن تحصیلات دانشگاهی نیاز ندارد و همه ی علاقه مندان می توانند در این دوره ها شرکت کنند. در این دوره ها اصطلاحات و ابزار مربوط به این مشاغل آموزش داده می شود. یک دکوراتور برای رسیدن به موفقیت علاوه بر اینکه با فنون این رشته آشنا می شود باید مهارت های و شگردهای زیادی را کسب کند، از جمله اینکه قادر باشد دیگران را متقاعد کند تا طرحی که برای دکوراسیون در نظر گرفته است دقیقا به چه شکل قرار است اجرا شود. با شرکت در این دوره ها یک دکوراتور می آموزد که باید میل و رغبت زیادی به طراحی داشته باشد، روحیه همکاری و ارتباط با دیگران برای یک دکوراتور بسیار ضرورت دارد و تناسبات و ایجاد حس خوب رنگ ها را بشناسد. برای کسب تجربه و مهارت لازم، بهتر است بعد از گذراندن دوره ها، مشارکت و همکاری با گروه های طراحی دکوراسیون، به هنرجو کمک می کند تا تجربه لازم را بعنوان یک دکوراتور کسب کند و مهارت هایی که از شرکت در دوره های طراحی دکوراسیون آموخته را به اجرا بگذارد.

همه ی این موارد در مورد افراد علاقه مند به نقاشی ساختمان نیز صدق می کند. فردی که دوره های آموزشی نقاشی ساختمان را گذرانده باشد می تواند به شرکت های نقاشی ساختمان مراجعه کند و بعنوان شاگرد در کنار اساتید نقاش شروع به کار کند تا از نزدیک و بصورت عملی آموخته های خود را پیاده کند و با فوت و فن کار نقاشی ساختمان آشنا شود.

آموزش نقاشی ساختمان

دستیار نقاش و دکوراتور

قبل از وارد شدن به هر شغل و حرفه ای باید درصد علاقه به شغل مورد نظر سنجیده شود. داشتن استعداد به تنهایی کافی نیست. علاقه بیش از استعداد اهمیت دارد، چرا که اگر فرد واقعا علاقه مند به یادگیری حرفه ای باشد از تکرار و تمرین لذت می برد و تلاش می کند تمام نکات لازم را یاد بگیرد و هر سختی را تحمل می کند و نهایتا به موفقیت می رسد.

تجربه ثابت کرده است که افرادی که برای مدتی در کسوت شاگرد نزد اساتید حرفه ای خاص فعالیت داشته اند، نسبت به کسانی که فقط با آموزش های تئوری و به تنهایی شروع به کار کرده اند، زودتر به موفقیت رسیدند و درصد اشتباهات کمتری دارند. اگر فردی بخواهد نقاش و یا دکوراتور شود خوب است که در کنار افراد باتجربه بعنوان دستیار شروع به فعالیت کند.

دستیار یک دکوراتور بودن این امکان را برای کارآموز فراهم می کند تا با چگونگی تناسب و هماهنگی رنگ ها و ترکیب وسایل منزل شناخت بهتری پیدا کند. همینطور می تواند در کنار یک دکوراتور حرفه ای سلیقه و شوق و ذوق خود را به نمایش بگذارد و راه و رسم تعامل و برخورد با دیگران را در خود پرورش دهد. کار دکوراتور به این دلیل که مرتبط با زیباشناسی است نیاز به دقت و ظرافت عمیقی دارد. دستیار یک دکوراتور بودن این مزیت را بهمراه دارد که این ظرافت ها از نزدیک لمس شود و فرد دستیار هنگامی که به تنهایی و مستقل شروع به فعالیت کند بخاطر مهارت هایی که در کنار یک دکوراتور کسب کرده، با اعتماد بنفس و بدون هیچگونه استرس فعالیت خود را آغاز می کند.

و اما فردی که در کنار یک نقاش در حال تجربه است متوجه می شود که بین کار تئوری و عملی تفاوت زیادی وجود دارد. شاهد اجرای یک نقاش حرفه ای بودن برای آشنایی با زیر و خم هنر نقاشی ساختمان کفایت می کند. معمولا استاد نقاش وظایفی را به عهده شاگرد می گذارد و اگر هر کوتاهی و یا اشتباهی از شاگرد سر بزند استاد نقاش نکته مورد نظر را گوشزد می کند و خودش کار را اصلاح می کند که این کار برای کارآموز و دستیار نقاش دو مزیت بهمراه دارد. یکی اینکه دستیار نقاش فرصت انجام آموخته های خود را پیدا می کند و دوم از اشتباه و خطای احتمالی نمی هراسد چون استاد نقاش با مهارت خود هر خطایی را جبران می کند و دستیار فرصت کافی برای بدست آوردن مهارت و اعتمادبنفس برای شروع کار را پیدا می کند.

 

قیمت نقاشی ساختمان و دستمزد دکوراتور

اغلب دکوراتور و طراح داخلی به یک معنی به کار می روند ولی در واقع دو شغل مجزا هستند. دکوراتور تنها به دکوراسیون فضای داخلی می پردازد که  مبله کردن و تزیین و زیبا سازی فضا را شامل می شود، اما طراح داخلی وظایف بیشتری به عهده دارد که ساخت فضاهای کاربردی ساختمان را نیز شامل می شود. وظیفه اصلی دکوراتور مربوط به زیباشناسی وتزئینات است. دکوراتور کارهایی از قبیل چیدمان مبلمان، تم رنگ اتاق ها و خرید لوازم تزئینی جدید را انجام می دهند. تمرکز دکوراتور فقط بر تزیینات است به همین دلیل نیاز کمتری به تحصیلات آکادمیک دارند. دستمزد یک دکوراتور طبیعتا کمتر از دستمزد یک طراح داخلی است. هزینه خدماتی که یک دکوراتور ارائه می دهد بر حسب زمانی که برای کار صرف می شود متفاوت است. استفاده از مشاوره حضوری به صورت ساعتی محاسبه می شود. واگر بعد از مشاوره خرید تصمیم بگیرید خرید از جانب مشاور انجام پذیرد در این صورت ده یا بیست درصد به پروژه تعلق می گیرد. و در پایان اگر صفر تا صد کار تغییر دکوراسیون را به دکوراتور بسپارید معمولا به صورت متر مربع تعیین می شود.

نقاشی ساختمان شغل و حرفه ای آشنا برای همگان است. هر گاه حرف از نقاشی ساختمان به میان می آید آنچه در وهله اول به ذهن خطور می کند رنگ و قلم مو نقاشی است. نقاشی از آن دسته مشاغل است که اکثر افراد با ابزارآلات و نحوه کار اولیه آن آشنایی دارند و چه بسیار افرادی که بدون هیچ تجربه و گذراندن دوره های نقاشی ساختمان اقدام به رنگ آمیزی منزل و محل کار خود می کنند و نسبتا کار را خوب از آب در می آورند و در پرداخت هزینه ها صرفه جویی می کنند. بعضی از افراد معتقدند که نقاشی ساختمان کار بسیار آسانی است و فوت و فن خاصی ندارد و گمان می کنند نقاشان خیلی راحت و بی دردسر بدون اینکه کاری فراتر از توان افراد عادی انجام دهند سرگرم پول درآوردن هستند. اما این چندان تصور درستی نیست. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که گمان می کنید نقاشی ساختمان کار آسانی است و نیاز به مهارت خاصی ندارد کافی است کمی حوصله به خرج دهید و این مقاله را تا پایان بخوانید تا با هنر و حرفه یک نقاش ساختمان بیشتر آشنا شوید، بدون شک با خواندن این مطالب باورتان تغییر خواهد کرد.

قیمت نقاشی ساختمان

قیمت نقاشی ساختمان

قیمت نقاشی ساختمان در تهران

قیمت نقاشی ساختمان تابع چند عامل است و نمی توان به طور قطع قیمت مشخصی ارائه کرد. هزینه نقاشی ساختمان به ازای هر متر مربع از دو عامل مصالح (رنگ) و دستمزد نقاش پیروی می کند. طبق عرف جامعه و میزان تورم، هزینه نقاشی ساختمان در سال 98 با افزایش 30 درصد همراه است. تقریبا حدود 40 تا60 درصد قیمت اعلام شده به ازای هر متر مربع مربوط به دستمزد نقاش ساختمان است. همچنین نقاشان ساختمان همراه خود شاگردانی دارند که به صورت اکیپی کارها را انجام می دهند که باید هزینه شاگردان بسته به تعداد و مهارت هایشان نیز محاسبه شود.

نقاشی ساختمان از آن دسته شغل هایی است که نیاز به آن همیشه وجود دارد. با توجه به ساخت و سازها و علاقه مردم به بازسازی و تغییر محیط زندگی شان، می توان این حرفه را بعنوان یک شغل درآمدزا در نظر گرفت. البته میزان درآمد نقاش را نمی توان به طور واضح تخمین زد. بعضی از نقاشان که در شرکت های نقاشی ساختمان استخدام می شوند حقوق خود را با توجه به نوع قرارداد و و کیفیت کار ارائه شده از شرکت مورد نظر دریافت می کنند. اما آن دسته از نقاشان که به صورت مستقل کار می کنند درآمدشان بستگی به تعداد سفارشاتی که در طی یک ماه قبول می کنند متفاوت است.

نقاشانی که از شهرهای کوچک برای کار به شهرهای بزرگ مهاجرت می کنند بهتر است در شرکت های ساختمانی و طراحی، دکوراسیون و خدماتی و سازمان ها استخدام شوند تا از این طریق سفارشات کاری بیشتری داشته باشند و درآمدی نسبتا منظم و ثابتی دریافت کنند و هم اینکه تجربه و مهارت کاری خود را افزایش دهند. اگر نقاش ساختمان سفارشات خود را به موقع تحویل دهد و کاری تمیز و با کیفیتی ارائه دهد به طور حتم مشتریان بیشتری جذب خواهد کرد و به راحتی می تواند میزان درآمد خود را افزایش دهد.

جهت مشاهده لیست قیمت نقاشی ساختمان رنگارنگ در سال 99 روی لینک زیر کلیک نمایید:

قیمت نقاشی ساختمان 99

 

 

درباره نقاشی ساختمان رنگارنگ

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیرید:

تماس با نقاشی ساختمان رنگارنگ

تماس با نقاشی ساختمان رنگارنگ